feel good

 

Judith is sinds 2002 als zelfstandig coach werkzaam. Zij volgde een coachopleiding op Post HBO-niveau, heeft een Bachelors degree in Communicatie. Zij is gecertificeerd coach in de Chronische Stress Revearsal© Methode en zij is Certified E-Coach.

 

Zij beschikt over internationale werkervaring als Marketing Communicatie Manager bij diverse multinationals, dit geeft haar coaching een zakelijke touch.

 

In haar coachpraktijk heeft zij mensen van alle niveaus gecoacht (uitvoerend, management, directie, ondernemers), in vele verschillende vakgebieden, organisaties, profit, non-profit en overheid.

 

Judith is als Senior Practitioner Coach geaccrediteerd bij de NOBCO/EMCC, de beroepsvereniging voor professionele coaches.

 

Haar werkwijze is oplossingsgericht, gestructureerd en persoonsgericht. Coaching is voor haar maatwerk.

 

De kwaliteiten die zij inzet zijn: open, betrokken, creatief, motiverend en inspirerend, zakelijk en zacht. Confronteren doet zij op een respectvolle manier.

 

Haar coaching is onder andere gebaseerd op inzichten uit NLP, Oplossingsgericht Coachen, non-dualiteit en Mindfulness. Zij wordt gewaardeerd om haar heldere manier van denken en haar gevoel voor humor.

 

De gesprekken met Judith vinden plaats bij Het Coachhuis in Rijswijk,

Den Haag, Rotterdam of Capelle aan den IJssel. Judith biedt wandelcoaching aan in het prachtige natuurgebied Midden-Delfland.

feelgood2: coaching, stress-counseling en loopbaanadvies

Bel of mail Judith den Haan voor een afspraak in Rijswijk, Den Haag, Rotterdam, Capelle a/d IJssel

of voor wandelcoaching in Midden-Delfland

06-50 263 708 / judith@feelgood2.nl

 

ontwerp website: Oranje Vormgevers